Brow / Lashlift

Brow lift betyder att man rakpermanentar stråna.
Detta gör att man kan separera och lägga varje strå som man önskar och på så sätt få en perfekt önskad form som håller plus täcka luckor mer än när stråna är böjda och ligger på varandra.
Efter behandlar vi med en extra effektivt Keratin som ger starkare, friskare och fylligare strån och färgar vid önskemål.

Lashlift så tvärtom böjs fransarna så du får en öppnare blick och ej behöver använda fransböjare varje dag som kan skada fransarna ,efter behandlas fransarna med keratin och färgas.

  • Håller i 4–8 veckor (beroende på din egen frans-/brynkvalitet)

Bryn /Fransfärgning

Frans- och brynfärgning som utförs på en salong ger dig ett professionellt resultat. Alla Combinals professionella färger är oxidativa färger, som till skillnad från färgtoningar inte innehåller några färgpigment, utan behöver en aktivator för att bilda dess färggivande komplex. Färgtoningar innehåller tillsatta pigment som ger en ytligare infärgning. Combinals färger har en mild och skonsam formula med högaktiva ingredienser som garanterar en intensiv och mycket hållbar infärgning från rot till topp. Behandlingen avslutas med en vårdande keratinbehandling för att stärka fransar och bryn, ge dem fantastisk glans samt bevara behandlingsresultatet.

  • Håller i 4–6 veckor (beroende på din egen frans-/brynkvalitet)

Tillagd i varukorgen