Microblading Stockholm - 3D Bryn Stockholm

 

Microblading 3D ögonbryn 100 min  3900:- ( inklusive 1 återbesök inom 4- 6 veckor)

Microblading är en manuell metod av kosmetisk tatuering. Denna metod är semi permanent i jämförelse till de traditionella maskinerna och görs genom användning utav sammansätta tunna nålar som bildar ett blad för insättning utav pigment i överhuden och ger då illusionen av riktiga strån,  färger bleks sen succesivt bort.
Resultatet varar i 6- 24 månader och håller längre för varje påfyllning.

Det är individuellt hur längre det håller och beror på flera faktorer så som din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. Sol, klor och saltvattensbad bleker pigmentet. Det är vanligt att man kommer på en mindre påfyllning var 6e månad. Läkningsprocessen tar ca 1 v men slut resultatet på färgen syns efter ca 3-4v.
Under dag 2-10 så kommer färgerna skifta lite i mörkare och ljusare nyanser, detta är helt normalt.

Efter någon dag kan även sårskorporna smula sig lite men forsätt bara att smörja ytterligare några dagar. Smörj endast med ett tunt lager vaselin så huden forfarande kan andas, annars läker det inte som det ska. Sol klor och salt ska undvikas i 2 veckor. Ska du på semester så kan du skydda brynen med solskyddsfaktor och även ha vaselin som vattenavvisande när du badar. Du bör inte träna dom första dagarna efter tatueringen

Du bör inte färga dina bryn på minst 7 dagar efter behandlingen och inte 48 timmar innan.

För att tatueringen ska läka rätt så är det viktigt att du följer kraven på eftervård. Efter första behandlingen så försvinner uppemot 30-50% av färgen i läkningsprocessen då det är främmande ämne och om du slarvar med eftervården så kan nästan allt försvinna vilket resulterar i ett stressigt återbesök. Vid återbesöket känner huden igen ämnet  och därav stöter inte bort lika mkt färg.

Återbesöket är även till för att vi ska se hur just din hud reagerar på färgen då vissa tar upp mer värme och vissa inte så vi kan göra eventuella korrigeringar.

Endast 1 återbesök ingår och bokas in av terapeuten vid första besöket .  klicka vidare på boka tid för att se priser på övriga återbesök vid påfyllning.

 

Följ gärna instagram bymanisthlm för fler bilder och erbjudande

 

Microblading Stockholm - Bymanisthlm