Kemisk Peeling Stockholm - Enerpeel

SNABBA OCH SYNLIGA RESULTAT!

 

Jag har valt att arbeta med Sveriges enda medicinskt klassade kemiska peels. Detta tillåter substanser och koncentrationer som annars är läkemedelklassade vilket ger ett resultat långt utöver det vanliga och under total kontroll. Behandlingarna verkar för att korrigera specifika hudproblem och/eller bevara redan optimal hudhälsa samt motverka hudens åldrandeprocess. 

Behandlingarna är snabbverkande med väldokumenterad effekt för var enskild hudtyp och behov. Utförs som kur eller enstaka behandlingar. kan även göras under en kur med Dermapen.

 

Följande hudförbättrande effekter kan erbjudas: 

- Ökad fukthalt

- Ökad fasthet och elastitet

- Minskad oljighet

- Minskad bakteriell kolonisation

- Reducering av pigmentering

- Reducering av inflammatorisk tillstånd

- Rodnadsdämpande

- Utjämnad ytstruktur och textur

- Allmän hudföryngring 

 

Soft Peel ( Ingen - Lätt fjällning ) 1230kr

Även om de kallas för soft peel är dessa kemiska peels starkare än andra kemiska peels då de är har medicinsk klassade ingredienser som her maximal effekt på djupet men med minimal fjällning på hudytan. Behandlingen ger Snabb uppfräshning, motverkar hudens åldrande och bevarar dess ungdomlighet. Soft peels finns i många olika syror för att kunna anpassa varje huds tillstånd och är förebyggande vård och/eller vid tidiga ålderstecken och att reducera diverse problem. kan användas även vid Rosacea för att stärka upp huden. Acne, pigmenteringar mm

 

Pro Peel ( Lätt - Medium fjällning) 1700kr 

Dessa peels är medium starka och ger en fjällning efter behandlingen. Ej för känslig hud!

Advanced Peel TCA peel ( Kraftig fjällning) 4500:-

( Triklorättikssyra)

Endast för ljus hudtyp!

 Vid uttalad åldrad hud med pigmentförändringar, rynkor/linjer och texturförändringar.

Detta är en kraftigt korrigerande peel som ger väldigt fina synliga resultat då en helt ny hudyta tas fram och på så sätt raderar många års åldrande, dock krävs 1-1,5 veckas konvalescenstid pga den kraftiga fjällningen .  Får endast bokas efter en konsultation.