Fransförlängning Stockholm - No More Mascara

 

Fransförlängning Singelfransar -  Nytt set 2-2,5 timmar 1320:-

En bra ögonfransförlängning är ett riktigt  hantverk som kräver precision, skicklighet och känsla för formgivning men när det görs rätt är det ett väldigt snyggt och framförallt bekvämt inslag i vardagen då du inte längre behöver använda mascara.

Jag har valt att enbart arbeta med singelfransar för jag tycker det ger det finaste och mest naturliga resultatet.  Materialet på fransarna är av bästa kvalite och väldigt lätta så de inte tynger ner eller retar din fransroten.  Det skall inte kännas att du har lösfransar!

Du kan välja att ha de allra tunnaste på 0.10 mm för ett helt naturligt resultat till upp till 0.25 för en mer dramatisk mascara look och alla tjocklekar där emellan så viktigt att du själv funderar på vilken look du är ute efter.

Vi kommer gå igenom Längd, tjocklek  och form noga innan behandlingen där jag även tittar hur dina egna fransar ser ut så vi får det bästa resutatet för just dig och dina önskemål.

Det tar sin lilla tid att göra en riktigt snygg fransförlängning men du ligger bekvämt nerbäddad med tampurkudde för nacken och värme i behandlingsängen och mysig musik på, så du får inte bara snygga fransar utan även en skön stund för dig själv.

Då detta är ett precisions arbete så uppskattar jag bara att du som kund ligger tyst och myser så jag då kan göra det bästa jobbet  :) :)

Jag använder mig självklart endast av lim godkänt av läkemedelsverket.

Du skall komma utan mascara så vi har all tid för att ge dig snygga fransar.

Läs igenom "att tänka på" för mer information om skötsel.

 

Påfyllning Liten 50 min  650:-

Brukar räcka om du kommer var 2-3e vecka men beror självklart på hur du har skött dina fransar och vilken cykel din egna frans var i vid påsättning av fransen.

 

Påfyllning stor 75 min, 750:- 

Brukar behövas om du väntat över 3 veckor sen sista besöket eller varit lite slarvig med att sköta fransarna.

Vid stor påfyllning av fransarna har du tappat ganska många av fransarna. Vi skalar då av de som sitter fel eller för långt ut på fransen och och sätter dit nya.  Om det endast är några fransar kvar eller de är många som måste tas bort på varje öga så sätter vi på så många vi hinner MEN en tid för nytt set rekommenderas då för bästa resultat.

 

 

Borttagning av lösfransar 30 min  450:-

 Detta görs med en speciell anpassad remover som skall verka i 10 minuter som löser upp limmet och fransarna kan sen strykas av. De som eventuellt inte vill släppa skalas försiktigt av. Efter borttagning med remover måste fransarna vila i 1 vecka innan nya fransar kan sättas på pga av limmet inte fäster lika bra annars.

*Bokning på helgdag tillkommer 150:-